***       Водещите новини за деня до 13.00

...
   ***       Водещите новини за деня до 13.00
Коментари Харесай

Водещите новини! Партии от русофилския спектър се заяждат с президента и се борят за предсрочни избори. Ватиканът уточни: Първо Русия да спре агресията си

   ***   

   Водещите вести за деня до 13.00 ч.,   
   на 12 март   

 

Предсрочни избори са наложителни, счита водачът на " Възраждане " Костадин Костадинов и добави: " Но сме скептични ". А президентът му изясни, че държанието и този метод на говорене е подобаващ за парламентарната естрада.

" Вие също имате виновност, че обстановката в страната е такава, тъй като предходната година беше погазен тежко поривът, желанието да има референдум за българския лев . Вие трябваше да застанете в позиция за отбрана на българския народ:, сподели той на Радев, а президентът му отговори: " Абсолютно погрешно. Спрете със спекулациите ". 

***

„ Това държавно управление бе основано порочно, като съобщи очакванията и упованията на стотици хиляди хора за смяна “.

***

***

Вече година котаракът Гого е припознал за собствен дом пловдивската библиотека „ Иван Вазов “. Някои читатели обаче желаят той да напусне постройката и още веднъж да остане на улицата. Започна и подписка в отбрана на Гого.

„ Котката е единствено една и тя си живее вътре в постройката “, сподели Диана Блъскова, която работи в библиотеката. Нейната колежка Марина Кодрянова разясни, че на този стадий има издадена единствено джука заповед за извеждането на котарака от библиотеката.

„ През последните дни посещаемостта при нас се усили неведнъж – това е откогато стартира да се шуми към котарака Гого. Хората го поддържат и идват в негова отбрана “, разяснява тематиката и Добринка Ставрева от библиотеката, съобщи БТВ.

Вече са събрани над 9000 подписа в отбрана на Гого. От през вчерашния ден обаче има и нова петиция – за отстраняването на шефа, тъй като той остава неотстъпчив и упорства животното да не бъде допускано повече в библиотеката.

***

… и контрапротест?

Те са застанали от двете страни на входа на Синодалната палата и пеят църковни тропари.

Това не се вижда всеки ден…

***

ВИДЕО

Сцените от видеото са изпълнени с принуждение и могат да провокират остра реакция у някои хора. 

Оказа се, че видеото е снимано от дъщерята на насилника, станала очевидец на побоя. След това 13-годишната е дала клипа на баба си, която го е разгласила в мрежите.

Полицията е почнала търсене на бащата Найден, за който има данни, че не да първи път е посягал на жена си, бил прочут в града с хулиганските си прояви.

***

Инфлуенсърът Андрю Тейт и брат му са били задържани в Румъния по обвинявания в полови закононарушения в Обединеното кралство, оповестиха от полицията.

В изказване на органите на реда се показва, че са изпълнили " две европейски заповеди за арест, издадени от правосъдните управляващи на Обединеното кралство за осъществяване на полови закононарушения и употреба на хора на територията на Острова ".

Говорителят на Тейт удостовери, че братята са арестувани.

… по обособени обвинявания в трафик на хора, обезчестяване и основаване на незаконна група за полова употреба на дами.

***

Първото изискване за каквито и да било договаряния за преустановяване на войната в Украйна е Русия да спре експанзията си. Това съобщи ватиканският държавен секретар кардинал Пиетро Паролин, представен от " Ройтерс ".

***

Гори петролен склад в съветския град Орел, след украинска офанзива с дрон, оповестява Българска национална телевизия.

Безпилотният уред е блъснал един от резервоарите на комплекса. Не се оповестява за потърпевши.

Киев даде поръчка, че ще продължава офанзивите си с дронове против Москва.

***

 

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР